Na kontaktoni


Kontakti me ju është shumë i rëndësishëm për ne

NA KONTAKTONI


Orbico Sh.P.K..
Autostrada TR – DR, Km 1,
1 001 Tirane
​Albania

T: + 355 69 70 89 335
E: info.al@orbico.com

Orbico Grup


Aktualisht jemi prezent në 20 shtete të ndryshme dhe rajone, duke i ofruar bashkëpunëtorëve tanë shërbime të distribucionit dhe logjistikës.

Nëse dëshironi të vizitoni website-in e shoqërisë Orbico në vendin tuaj, ju lutem përzgjidhni linkun nga lista e ofruar.