Furnitorët dhe Markat


Informacion mbi partnerët tanë të biznesit dhe markave që ne distribuojmë

PARTNERËT TANË TË BIZNESIT


Orbico ka një marrëdhënie afatgjatë biznesi me disa kompani ndërkombëtare, duke sjellë më pranë klientëve dhe konsumatorëve në tregjeve lokale markat botërore të këtyre kompanive.

Markat e portofolit të Orbico kanë imazh të fortë në perceptimin e konsumatorëve, mbartin vlera të mëdha tregtare dhe shitësit dëshirojnë t’i kenë pjesë të asaj/atyre që ofrojnë. Shumica e markave janë ndër më të njohurat në botë. Orbico dhe partnerët e saj të biznesit përshtaten së bashku me strategjinë e biznesit për hedhjen në treg, pozicionimin, rivitalizimin, pasojat dhe menaxhimin e suksesshëm të markave në portofolin tonë për të mundësuar arritjen e një vlerë të rëndësishme dhe efekt të madh për të gjitha palët e përfshira: prodhuesit, shpërndarësit, klientët dhe konsumatorët.

MARKAT QË DISTRIBUOJMË


Jeni të interesuar të punoni me ne?


Ne e ndërtojmë biznesin tonë në rrjetin e suksesshëm të partnerëve tanë dhe mund të punojmë sëbashku në mënyra të ndryshme, ndaj na kontaktoni lirisht.

Më shumë informacion

Orbico Grup


Aktualisht jemi prezent në 20 shtete të ndryshme dhe rajone, duke i ofruar bashkëpunëtorëve tanë shërbime të distribucionit dhe logjistikës.

Nëse dëshironi të vizitoni website-in e shoqërisë Orbico në vendin tuaj, ju lutem përzgjidhni linkun nga lista e ofruar.