Welcome to Orbico Albania


Powerful international distribution and logistic network

WELCOME TO ORBICO SH.P.


I dashur vizitor,

Ju uroj mirëseardhjen në faqen tonë zyrtare elektronike Orbico Albania.

Orbico Albania është pjesë e Orbico Group, distributorit kryesor në Europë me një game të gjerë markash, themeluar në Kroaci në vitin 1987.
Orbico Albania operon dhe mbulon nevojat e segmenteve të ndryshme të tregut për: produkte kozmetike dhe të kujdesit të lëkures, produkte ushqimore dhe jo ushqimore, pajisje teknike dhe elektrike.

Punonjësit tanë janë vlera jonë më e çmuar. Më shumë se 30 punonjës të përkushtuar dhe me pasion ndaj punës e tregojnë këtë fakt.

Kjo është Orbico, një kompani me një të shkuar krenare dhe një të ardhme të shndritshme!

Në emër të Orbico Albania, Ju ftojmë të eksploroni faqen tonë dhe të mësoni më shumë rreth çfarë ne ofrojmë. Jemi të sigurtë që do të zbuloni arsyen përse ne e duam atë çfarë bëjmë.

Sinqerisht,
Armand Hamza
General Manager

About us


Orbico Group is the leading distributor for a large number of quality globally known brands ranging from beauty care products through food and non food products, technical and electrical...

Our services


Orbico offers complete and comprehensive business solutions for sales and distribution, logistics services, marketing and brand management services for a large number of different...

Our partners


Orbico is having a long term business relationship with many multinational organizations enabling the brands in their portfolio close to the customers and consumers in the local markets. 

...

0 Employees

0 Countries

0 Brands

0 Suppliers